Welcome!

joi, 14 iulie 2011

"OCHI DE TIGRU"


Cata putere poate avea acest mic prieten...ajuta la recunoasterea propriilor nevoi, dar si pe cele ale altora, ajutandu-va sa faceti diferenta dintre dorinte si nevoile reale. Marind perceptia practica, ajuta la rezolvarea conflictelor si dilemelor interioare, mai ales a celor provocate de incapatanare sau mandrie.
Este un cristal ce echilibreaza energia Yin – Yang si incarca cu energie corpul emotional. De asemenea, atenueaza depresia si imbunatateste starea de spirit.
In plan psihologic, Ochiul de tigru vindeca problemele legate de constiinta propriei valori, autocritica si creativitate blocata. Favorizeaza recunoasterea talentelor si a facultatilor individului, dar si a defectelor ce trebuie combatute.
Este deasemenea un cristal potrivit celor implicati in afaceri, in negocieri legate de bani sau celor ce incep un nou proiect. Este impregnat cu un noroc natural si aduce prosperitate financiara. Creaza o viziune realista asupra banilor, fiind astfel de mare ajutor celor muncesc in domeniul financiar, dar si celor ce vor sa-si administreze mai bine banii.
Culoarea galbena reflectata de Ochiul de Tigru simbolizeaza puterea personala, abilitatea de a aduce Cerul pe Pamant si integritatea. Ochiul de tigru ii poate da utilizatorului capacitatea de a-l vedea pe Dumnezeu in toate formele materiale, in acelasi timp dezvoltandu-i si servindu-i puterea vointei.
Se spune ca Ochii unui tigru pot vedea prin limitarile iluzorii ale planului fizic, intrand in lumea miraculoasa a spiritelor. Este utila persoanelor romantice, tempereaza excesele, are efect de relaxare si calmare, persoanelor incapabile sa-si manifeste vointa in actiune.
Deasemenea protejeaza impotriva oricarui gen de pericole, protejeaza pe timp de calatorie.
Aduce bunastare, frumusete, fericire, sanatate, noroc la bani, placere de a trai, optimism, protectie, frumusete, energie, curaj, incredere si speranta.
Scade incapatanarea si sporeste flexibitatea cum si ajuta la adoptarea unui regim de viata si de alimentatie.
Sporeste claritatea gandirii, disciplina, curajul, perceptia si echilibreaza emotional.
Este bun si in divinatie, meditatie, rugaciune.
Este benefic in momente de boala sau slabiciune fizica, cu rol de revigorare si energizare a organismului, benefic pentru splina, pancreas, colon, sistem digestiv, creier, organe sexuale, timus, benefic in caz de fracturi si boli oculare. 
Si cand te gandesti ca e doar un mic...prieten!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu