Welcome!

miercuri, 24 august 2011

"2012 - Un nou inceput al sfarsitului"


Am gasit pe internet zilele astea un mesaj al unui administrator de site care este intru totul in asentimentul meu. Si eu sunt foarte linistit in ceea ce priveste ceea ce va urma...

"2012 - Un nou inceput al sfarsitului"
"Vreau sa fac cunoscut tuturor faptul ca nelinistile cu privire la 2012 sunt nefondate. De o vreme incoace tot mai mult si mai mult se prefigureaza un destin al Terrei apocaliptic.
Ceea ce este foarte neadevarat, cel putin daca este sa fie asa nu trebuie sa fie asa pentru ca cineva zice ca asa va fi. Cred ca suntem manipulati cu privire la acest subiect de foarte mare interes pentru toate fortele care isi desfasoara activitatea in acest moment pe Pamant.
Cred ca cel mai bun lucru pe care sa il facem este sa ne continuam evolutia spirituala pe traiectoria fiecaruia, sa invatam cat mai mult din tot ce se intampla in jurul nostru, suntem practic bombardati cu experiente de viata care ne vor ajuta sa ne crestem nivelul energetic exponential.
Cred deasemenea ca destinul Terrei nu este unul al distrugerii si al involutiei, desi multe persoane din Oculta Mondiala doresc aruncarea omenirii cu aproximativ cateva sute de anii in urma, atat din punct de vedere tehnologic cat si evolutiv. Cred de asemenea ca destinul nostrul nu este acesta, si ca suntem oarecum manipulati prin foarte multe surse informationale cu privire la un destin sumbru care s-ar abate asupra noastra. Nu cred ca omenirea a facut salturile tehnologice si evolutive in ultimele sute de ani pentru ca toate aceste eforturi sa fie aruncate la cosul de gunoi.
Cred cu toata fiinta mea ca destinul ne apartine si ca alegerea viitorului in care dorim sa traim ne apartine in toatlitate si nu cred ca mai trebuies sa lasam pe altii sa aleaga in locul nostru si sa acceptam tacit orice viitor ne este ales. Intr-adevar ne asteapta perioade de restructurari atat pe plan energetic cat si material, este foarte bine stiut ca organizarea actuala si ierarhia actuala socio-politica nu isi mai are locul si ca a venit vremea promovarii pe valori spirituale. Cred de asemenea ca fiecare trebuie sa isi dezvolte acest aspect cat mai mult si sa aibe credinta ca este ajutat si sustinut in tot ceea ce face.
In ceea ce ma priveste am o liniste foarte mare cu privire la tot ceea ce va sa vina, si nu cred ca aceasta liniste este nefondata. Asa cum fiecare are anumite feelinguri inainte de a se intampla ceva important tot la fel fiecare simtim intr-un fel sau altul ceea ce urmeaza sa se intample si cred cu toata fiinta mea ca nu este ceva fatal.
Cineva sau ceva inauntrul meu ma linisteste cand ma gandesc la 2012 si la ceea ce va urma, stiu ca exista o vointa divina in tot ce se intampla si ca fiecare ne vom urma planul pentru care am venit pe acest pamant.
Astfel parerea mea este ca 2012 reprezinta un atac psihologic foarte mare la adresa omenirii, si tot mai multe informatii vin sa sustina aceasta teorie, in conditiile in care pe masura ce ne apropiem de 2012 se lanseaza tot mai multe teorii cu privire la amanarea acestui sfarsit pe anul 2016, 2024 sau chiar si mai tarziu, 2032.
Nu este momentul sa cadem in disperare si sa ne panicam, este momentul sa ne trezim cu adevarat in cine si ceea ce suntem cu adevarat sa depasim toate barierele impuse de nivelul actual de credinta.
Ceea ce mai simt este ca religiile sunt pe punctul de a se prabusi in ele insele si de a renaste din ele noua credinta la care asteapta toata lumea, cea in care sa nu mai existe intermediari intre Om si Dumnezeu, acea unitate spirituala care ne leaga pe toti si toate in acest Univers. Astept cu nerabdare acest moment si pe masura ce tot mai multa lume se va trezi din visul in care este tinuta va realiza cat de importanta este legatura directa cu Divinitatea.
Cu multa caldura in suflet,
Administrator aum.ro"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu